The difference Red Banana between ordinary Yellow Bananas
Красная Банана чем Различается обычной желтый Бананы
Red Bananas /Red Dacca bananas ( in Australia), are a variety of banana with reddish-purple skin. They are smaller and plumper than the common Cavendish banana.
They are smaller and plumper than the common Cavendish banana. They are also softer and sweeter than the yellow Cavendish varieties, with a slight raspberry flavor. . They are a favorite in Central America but are sold throughout the world.
Red bananas should have a deep red when ripe, and are best eaten when unbruised and slightly soft. The Red banana has more beta carotene, Vitamin C and Potassium. (The potassium in red bananas is necessary for proper function of the heart muscle and the digestive system ) than Yellow banana varieties.
All bananas contain three natural sources of sugar: sucrose, fructose, and glucose, making them a source of instant and sustainable energy. As with yellow bananas, red bananas will ripen in a few days at room temperature and are best stored outside refrigeration.
One red banana is enough to cover 15 % of the body’s daily needs of Vitamin C. Vitamin C is a powerful antioxidant which not only protects the body from diseases, but it also protects the organism against free radicals, meaning it reduces the risk of heart diseases and some cancers. Red bananas are also rich in fibers.
*******
Красные Бананы / Red Dacca бананы (в Австралии), являются разнообразные банан с красновато-фиолетовой кожей. Они меньше и полнее, чем обычный Кавендиш банан.
Они меньше и полнее, чем обычный Кавендиш банан. Они также мягче и слаще, чем желтый Кавендиш сортов, с небольшим малиновым вкусом. , Они фаворитом в Центральной Америке, но продаются по всему миру.
Красные бананы должны иметь глубокий красный цвет при созревании, и лучше всего есть, когда не в синяках и слегка мягкими. Красный банан имеет больше бета-каротина, витамина С и калия. (Калия в красных бананов, необходимых для нормального функционирования сердечной мышцы и пищеварительной системы), чем желтые сорта бананов. Все бананы содержат три природных источников сахара: сахароза, фруктоза и глюкоза, что делает их источником мгновенной и устойчивой энергетики. Как с желтыми бананами, красные бананы созревают в течение нескольких дней при комнатной температуре, и лучше всего хранить вне охлаждения.
Один красный банан достаточно, чтобы покрыть 15% от суточной потребности организма витамина С. Витамин С является мощным антиоксидантом, который не только защищает организм от болезней, но и защищает организм от свободных радикалов, то есть он снижает риск сердца заболевания и некоторые виды рака. Красные бананы также богаты волокнами.
Do You Like This Post ?