Ingredients:
- 5 small eggplants
- 10 small mushrooms
- 2 small onions
- 3 tablespoons of sour cream
- salt
- Black pepper (to taste)
- Red sweet pepper (to taste)
- Olive oil
Preparation:
1. Eggplants good wash.
2 . Cut along with peduncle ( tail also try to leave )
3 . Baking dish greased with olive oil , salt and eggplant also grease on all sides with olive oil , put in the oven to bake for 15 minutes at a temperature of 200 grams ( do not forget that all ovens are different, so cooking time may vary)
4 . Mushrooms chopped and lightly fry in a pan , then add onion, sliced thin half-rings and fry onion until transparent , add salt and pepper , add a little red sweet paprika
5 . When the eggplants are ready , pull out and remove the pulp with a teaspoon , shred the flesh and add to the mushrooms , fry a couple of minutes , turn off the heat under the pan , add the sour cream and mix well . Aubergine stuffed this boat .
6. Sprinkle with grated cheese. And send for 7 minutes under the grill.
If not grilling , you need to put in the oven on the contrary to the very top at a temperature around 200 degrees and wait for the cheese browns
=====
Грибной жульен в баклажанах
Ингредиенты:
– 5 маленьких баклажанов
– 10 небольших шампиньонов
– 2 небольшие луковицы
– 3 столовые ложки сметаны
– соль
– перец черный (по вкусу)
– красная сладкая паприка (по вкусу)
– оливковое масло
Приготовление:
1. Баклажаны хорошо помыть.
2. Нарезать вдоль, вместе с плодоножкой (хвостик тоже постарайтесь оставить)
3. Форму для запекания смазать оливковым маслом, баклажаны посолить и тоже смазать со всех сторон оливковым маслом, поставить запекаться в духовку на 15 мин при температуре 200 гр (не забывайте, что духовки у всех разные, так что время запекания может варьироваться)
4. Шампиньоны мелко порезать и слегка обжарить на сковороде, затем добавить лук, нарезанный тонкими полукольцами и жарить до прозрачности лука, посолить, поперчить, добавить немного красной сладкой паприки
5. Когда баклажаны готовы, достаем и чайной ложкой удаляем мякоть, мякоть измельчаем и добавим к грибам, обжарим пару минут, выключим огонь под сковородой, добавим сметану и всё хорошо перемешаем. Этой начинкой фаршируем баклажанные лодочки.
6. Сверху посыпаем тёртым сыром. И отправим на 7 минут под гриль.
Если нет гриля, то нужно наоборот поставить в духовку на самый верх при температуре в районе 200 градусов и ждать когда сыр зарумянится
Do You Like This Post ?