Meat rolls
Take the meat rolls tenderloin, cut a little better to frostbitten turned smoothly and subtly. Repel, salt slightly during the beating spread green onions and grated cheese mixed in equal shares to collapse, collapsing alternately with flour, egg, breadcrumbs. spread on a hot frying pan with oil, fry on three sides. Then you can pour some water and simmer for 10-15 minutes on low heat. then rolls obtained tender. That sectional yummy!
Мясные рулетики
Возьмите вырезку мясные рулеты, нарезать немного лучше отмороженных оказалось гладко и незаметно
. Отразить, соль немного во время избиения распространяются зеленым луком и тертым сыром, смешанных в
равных долях к краху, рушится попеременно с мукой, яйцом, сухарями. выкладываем на горячую сковороду
с маслом, обжарить с трех сторон. После этого вы можете налить воду и варите в течение 10-15 минут на
слабом огне. Затем рулоны получены тендер. Это сечение вкусный!
Do You Like This Post ?