Visit The Blog, download free games, softwares and much more


ГОЛУБЦЫ С СЫРНО-МОРКОВНОЙ НАЧИНКОЙ — РЕЦЕПТ
(CABBAGE ROLLS WITH CHEESE AND CARROT FILLING - RECIPE)


Ингредиенты (из расчета четырех порций):
- один кочан китайской капусты,
- 200 грамм сулугуни,
 100 грамм корейской морковки,
- три зубчика чеснока,
- соль,- перец,
-одна чайная ложка сахара,
- две столовые ложки сливочного масла,
- укроп.
Готовим:
1. Разобрать на листья китайскую капусту.
2. На протяжении трех минут бланшировать капусту в кипящей воде (воду предварительно посолить), ровно через три минуты капусту вынуть из воды.
3. Промыть укроп, обсушить с помощью бумажного полотенца, мелко порубить, корейскую морковку хорошо отжать.
4. Измельчить чеснок, протереть через сито сыр – все приготовленное соединить с одной ложкой (столовой) сливочного масла (предварительно его размягчить), добавить сахар, чеснок и укроп, корейскую морковку, поперчить и посолить – тщательно перемешать.
5. На край каждого листа китайской капусты (бланшированного) уложить по две ложки (столовые) приготовленной сырно-морковной начинки. Капустными листьями (с начинкой внутри) свернуть аккуратно в форму конвертика начинку.
6. Оставшееся сливочное масло растопить с помощью чугунной сковородки, выложить на нее приготовленные конвертики с начинкой – обжарить с обеих сторон до золотистого цвета примерно на протяжении пяти минут с каждой стороны. На приготовление хозяйка потратит не больше одного часа.
Такое необычное блюдо – жареные голубцы удивят своей простотой, пикантностью, быстрым приготовлением и, необычным, приятным вкусом.

CABBAGE ROLLS WITH CHEESE AND CARROT FILLING - RECIPE
Ingredients (in terms of four portions)
- One head of Chinese cabbage,
- 200 grams suluguni
- 100 grams of Korean carrots ,
- Three cloves of garlic,- Pepper-One teaspoon of sugar,
- Two tablespoons of butter,
- Dill.
Cooking:
1. Decomposed into Chinese cabbage leaves.
2. For three minutes to blanch the cabbage in boiling water (water pre-salt), exactly three minutes to remove the cabbage from the water.
3. Wash dill, dry with a paper towel, finely chopped, Korean carrot good squeeze.
4. Grind garlic, rub through a sieve cheese - everything cooked to connect with one spoon (dining room) butter (softened its previously), add sugar, garlic and dill, Korean carrot, pepper and salt - mix thoroughly.
5. At the edge of each sheet of Chinese cabbage (blanched) put two spoons (cutlery) cooked cheese-carrot filling.Cabbage leaves (filled in) fold neatly into shape envelope stuffing.
6. Melt the remaining butter in the frying pan, put it on the envelopes stuffed with cooked - fry on both sides until golden brown around for five minutes on each side. On cooking hostess will spend no more than one hour.
This unusual dish - fried stuffed surprise its simplicity, piquancy, noodles and unusual, pleasant taste.

Do You Like This Post ?

0 comments :

Post a Comment

If you face any problem, then don't hesitate. Just Sumbit Your Problem In The Comment Section Within 24 Hours. Be Careful We Have Zero Tolerance For Spam !

 
YOURTBOX © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top