Pickled cabbage -Квашеная капуста
I want to offer you my favorite recipe for which I fermenting cabbage. This recipe is good that at any time can be very fast (literally 2-3 days) to ferment a small amount of cabbage and then store it in the refrigerator. And it is important in terms of city apartments where storage space conservation are too little , and the conditions for that. Although I must admit - in our family for a long time she kept such a cabbage ... " hrumkaya " vkusnyuschaya and that 5- liter jar - out " in flight ." It should be noted particularly that this type of sourdough produce large amounts of very tasty and healthy cabbage soka.Prosto stunning in its energy drink ! So the recipe : - 5L jar tightly enough to fill shredded cabbage + carrots ( I rub it on a coarse grater ) - pour a pre-prepared cold brine ( in 2 liter of boiled water dissolve 3 tablespoons salt with slide ) - two days in a warm cabbage Kwasi that was not necessarily bitterness periodically pierce , releasing accumulated gas (this is , I think we all know ), - on the third day merge all brine and dissolved 2 tablespoons sugar - sweetened already pour brine and put the can in the refrigerator, the evening cabbage is ready. Small nuance ... warm fermenting cabbage quickly , but if the apartment chilly , the process will take a little more time . If the brine does not drink faster than over cabbage (just so we get) , then it is possible to prepare a wonderful sour soup .
Квашеная капуста
Я хочу предложить вам мой любимый рецепт, для которого я брожение капусты . Этот рецепт хорош тем, что в любое время может быть очень быстрым ( буквально 2-3 дней ) для брожения небольшое количество капусты , а затем сохранить его в холодильнике. И это важно с точки зрения городских квартирах , где сохранение складских помещений являются слишком мало , а также условия для этого. Хотя я должен признать, - в нашей семье в течение длительного времени она держала такой капусту ... " Hrumkaya " vkusnyuschaya и что 5 - литровая банка - из "в полете ". Следует отметить, в частности, что этот тип закваски производят большое количество очень вкусной и здоровой soka.Prosto капусты потрясающий в своей энергетического напитка ! Таким образом, рецепт: - 5L банку достаточно плотно , чтобы заполнить нашинкованную капусту + морковь ( я тру его на крупной терке ) - залить предварительно подготовленный холодного рассола ( в 2 л кипятка растворить 3 столовые ложки соли с горкой ) - два дня в теплый Kwasi капуста , что не обязательно горечь периодически прокалывать, выпуская накопленный газ (это , я думаю, мы все знаем ) , - на третий день сливаются все соли и растворяют 2 столовые ложки сахара - подслащенный уже залить рассолом и поставить банку в холодильник, вечер капуста готова . Небольшой нюанс ... согреть брожения капуста быстро, но если квартира холодно , этот процесс займет немного больше времени . Если рассол не пьет быстрее, чем по капусте ( именно так мы получаем ), то можно приготовить замечательный кислый суп ( кислые щи) .
Do You Like This Post ?