Visit The Blog, download free games, softwares and much more

Куриные ножки фаршированные грибами

 (Chicken legs stuffed with mushrooms )



Chicken legs stuffed with mushrooms 

Ingredients : 

Chicken drumsticks - 5 pcs. Mushrooms - 300 g. Onions - 1 . Pepper - 1 pc. Parsley - 15 gr . Vegetable oil - 3 tbsp . liter. Salt and pepper. Preparation: Peel and chop the onion into small cubes .Mushrooms cut into cubes and fry with the onions for a couple of tablespoons of oil. Chicken drumsticks and wash gently without notching and breaking twist pelt . The reverse side of a knife to break the bone at the end of the legs , leaving part that holds the skin . Rinse skin separated on a piece of bone and set aside. From the severed bone cut all the meat and cut it into cubes . Pepper cored and cut it into cubes . Finely chopped greens . Mix meat with mushrooms , peppers and herbs .Add salt and pepper and mix stuffing. Loosely fill the stuffing and legs wrapped edges of the skin. In a large skillet , heat oil and put legs seam side down . Over medium heat, fry them on both sides for about 20 minutes , until golden brown. bon appetit

      
Куриные ножки фаршированные грибами

 Ингредиенты:

 Куриные голени – 5 шт. Шампиньоны – 300 гр. Лук – 1 шт. Болгарский перец – 1 шт. Зелень петрушки – 15 гр. Масло растительное – 3 ст. л. Соль и перец. Приготовление: Лук почистить и нарезать маленькими кубиками. Грибы порезать кубиками и вместе с луком обжарить на паре ложек масла. Куриные голени промыть и аккуратно, не надрезая и не разрывая вывернуть шкурку. Обратной стороной ножа сломать кость на конце ножки, оставив часть на которой держится кожа. Промыть отделенную кожицу на кусочке кости и отложить. От отрубленной кости срезать все мясо и порезать его кубиками. Из перца удалить сердцевину и порезать его кубиками. Зелень мелко порубить. Смешать грибы с мясом, перцем и зеленью. Посолить, поперчить и перемешать начинку. Неплотно наполнить ножки начинкой и завернуть края кожицы. В большой сковороде разогреть масло и разложить ножки швом вниз. На среднем огне обжаривать их с обеих сторон около 20 минут, до золотисто-коричневой корочки. Приятного аппетита


Do You Like This Post ?

0 comments :

Post a Comment

If you face any problem, then don't hesitate. Just Sumbit Your Problem In The Comment Section Within 24 Hours. Be Careful We Have Zero Tolerance For Spam !

 
YOURTBOX © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top